Library Home
Tell us what you think..



Browse:







Add a new suggestion

Suggestion Box RSS Feed


Add a new suggestion

Suggestion

(Feb 20/08) The new arrangment of tables on the first floor of Mills does not provide for a better work environment. There is reduced seating and the long banks of tables are not comfortable to work at in groups. I prefer the old arrangement when there were individual tables.

Library response: Thanks for your feedback.  The reason we changed the configuration of this space was to increase the number of powered stations where students can use laptops in the library.  We've had many requests for more powered areas where people can use laptops.  In addition, we needed to respond to health and safety concerns because some laptop users were stretching power cords across aisles to tables.

We're trying our best to accommodate many different types of study needs and appreciate feedback such as yours to inform decisions.
(Mar 7/08)
Answered by: Catherine Baird (Marketing, Communications and Outreach Librarian)

Categories: Study Space, Mills  |  Permalink
Add comment to this suggestion